Ključ bez donacija, DF prikupio 10.000

#CrnaGora #DemokratskiFront #SocijaldemokrateCrneGore #GrađanskaInicijativa

jpeg

Velika koalicija Ključ prijavila je Agenciji za sprečavanje korupcije da nijesu imali priloga od fizičkih i pravnih lica za potrebe finansiranja izborne kampanje.

Pobjeda piše da je Demokratski front (DF), tek juče, a navodno pod pritiskom prijave Agencije za sprečavanje korupcije, prijavio da je u posljednjih petnaest dana prikupio nešto oko 10.000 eura od donacija, dok su Demokrate, prema posljednjim podacima, prijavile svega 2.260 eura, piše Pobjeda.
Osim DF-a i koalicije Ključ prema podacima koji su juče bili dostupni na sajtu da nemaju donacija prijavili su i Socijaldemokrate Crne Gore, Albanska koalicija „Sa jednim ciljem” (DP-DS-GI-Perspektiva), Stranka penzionera, invalida i socijalne pravde, lista Demokratskog saveza Albanaca, Hrvatska građanska inicijativa, Bošnjačka demokratska zajednica i koalicija „Albanci odlučno” (Forca-DUA-Albanska alternativa) i Stranka srpskih radikala. Na sajtu ASK na listi onih koji su podnijeli petnaestodnevne izvještaje nema Alternative Crna Gora i Srpske stranke, partija koje takođe učestvuju na izborima.

Source: Radio Television Montenegro