The Key coalition: Djukanovic will have to become King Kong

#KeyCoalition #DemocraticPartyOfSocialists(Dps) #MiloĐukanović #DritanAbazović #SrđanMilić #MiodragLekić #ElectionCampaign #GeneralElections

danilovgrad_033.jpg

The Key coalition (URA, Demos, SNP) responded to the Prime Minister Milo Djukanovic’s statement that he would carry each coalition’s voter over 15% on his back.

Nosilac liste Velike koalicije Ključ Miodrag Lekić ocijenio je na konvenciji u Danilovgradu da je Milo Đukanović ovih dana pokazao manjak pristojnosti. Prema njegovim riječima Đukanović bi umjesto iznošenja novih sintagmi trebalo da položi račune za ekonomske bilanse.

“Večeras je u pitanju neka nova sintagma jahanja. On će da jaše, neko će nekoga da jaše. Neću spuštati nivo ovog skupa, ako mu je do tih radnji neka izabere svog druga, šefa organizovane kriminalne grupe. Ovaj skup je dostojan ozbiljnih odredbi. Mi nemamo ozbiljno kulturno duhovno jedinstvo. Kultura je svedena na neke klijente oko dvora koji se udvaraju šefovima. Nemamo kulturu u pravom smislu riječi”, smatra Lekić.

On je istakao da Velika koalicija Ključ želi radikalan raskid sa svim deformacijama, prije svega sa kriminalom i korupcijom.

Jedan od lidera Velike koalicije Ključ Srđan Milić istakao je da će 16. oktobra doći do promjena na bolje u Crnoj Gori, a Đukanoviću je poručio: “Nosićeš nas, siguran budi”.

Kandidat za poslanika Dritan Abazović je istakao da premijer Milo Đukanović mora postati King Kong ako hoće da nosi na leđima svakog glasača Velike koalicije Ključ iznad 15 odsto.

“Već pravimo listu čekanja, bojim se da će najmanje morati 25 hiljada ljudi da drži na svojoj grbači. Dosta je njega i njegovu bulumentu ovaj narod držao na grbači”, poručio je Abazović.

Source: Cafe Del Montenegro